Hoppa till innehåll

Köp boken Norsk skogkatt

Köp boken Norsk skogkatt

Vild och vacker, trofast, tålig och trevlig är ord som kännetecknar den Norska skogkatten som, enligt sägnen, kom med vikingarna till Norge.

Från att ha varit en råttjagande skeppskatt har den förädlats till den populära raskatt den är i dag. Om katt i allmänhet och Norsk skogkatt i synnerhet är den första svenska boken som fokuserar på denna härliga, sällskapliga katt.

Boken riktar sig till dig som funderar på att skaffa katt, men även till dig som är nybliven eller mer erfaren kattägare. Du får råd och tips om hur du gör ditt hem trevligt för din katt. Du får information om hur du ger din katt vård och omsorg genom hela livet, från den lilla kattungens bekymmersfria framfart till den äldre kattens speciella behov. Du får också förståelse för hur katten kommunicerar och mycket mer. Men framför allt kan du njuta av många fina bilder på denna vilda och vackra katt.

Syftet med Om katt i allmänhet och Norsk skogkatt i synnerhet är att sprida kunskap om den Norska skogkatten och dess ursprung samt att ge information om katthållning i allmänhet.

Reviderad andra upplaga år 2020.

Pris

För medlem

175 SEK

per styck

Vid köp av minst 3 böcker: 150 SEK/styck. Frakt tillkommer.

För icke-medlem

225 SEK

per styck

Frakt tillkommer.

Fraktkostnad

Fraktkostnad för en (1) bok är enligt följande:

Inom Sverige

  • Inom Sverige med A-post: 62 kr
  • Inom Sverige med B-post: 58 kr
  • Fraktkostnad inom Sverige vid beställning av fler böcker tas fram och meddelas när du lagt din beställning.

Inom Europa

  • Inom Europa A-post: 132 kr
  • Inom Europa B-post: 125 kr

    Beställ boken

    Translate »