Hoppa till innehåll
Home » Skogkattslingan goes Instagram

Skogkattslingan goes Instagram

Äntligen! Nu har Skogkattslingan ett 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺𝗸𝗼𝗻𝘁𝗼! Bomba oss med bilder på era pälsbollar! Söta, keliga, nyfikna, lekfulla, vaksamma, oberörda, eleganta, mysiga, stiliga skogkatter – alla är välkomna! Kika gärna in på Instagram och följ kontot. 😻

🐈 Bilderna e-postar du till och bifogar en bildtext (är det flera bilder kan du lägga alla texter i ett dokument).

🐈 Berätta gärna något om katten/katterna. Ange fullständigt namn och smeknamn (om katten har det). Om du vill kan du skriva vem som är ägare, och är det någon annan än du själv som tagit bilden är det bra att ange fotograf. Ange gärna EMS-kod.

🐈 Lägg till max fyra # (hashtags). Vi kommer att lägga till #skogkattslingan om du inte redan gjort det.

Vi förbehåller oss rätten att korrigera i texten samt välja de bilder som publiceras.

/Styrelsen, Skogkattslingan

Translate »