Hoppa till innehåll

WW’23 SE*Tough Luck’s Hubba Bubba, NFO ns 03 22

WW’23 SE*Tough Luck’s Hubba Bubba är tredje generationens världsvinnare! Hubba, endast 6 månader ung, kammade hem titeln i Strasbourg, Frankrike 29 oktober 2023. Precis såsom hans far WW’19, SW’22, SW’19, SC S*Rockringen’s Underdog JW, DSM, DVM, DM och farfar WW’17 (N)Tingoskattens Dumle JW, tidigare har gjort.

Det känns helt fantastiskt men overkligt och vi har nog inte landat i det ännu.

Hubba är inte bara världens finaste utan han är också världens socialaste och trevligaste kille som älskar att vara med där det händer saker och han reser gärna runt med oss på utställningar och bor på hotell.

Hubba har vuxit upp hos oss och vi är så otroligt stolta uppfödare och ägare av denna fantastiska kille!

Linda och Nicklas Liljehammar, SE*Tough Luck’s

Translate »