Hoppa till innehåll
Home » Fotokurs – ta bättre bilder på din skogis

Fotokurs – ta bättre bilder på din skogis

7 maj klockan 19:00 – 21:00

Favorit i repris med utökat innehåll! En digital kurs via Zoom på två timmar för dig som vill vässa din förmåga att komponera och ta bättre bilder på din skogis med både mobiltelefon och kamera. Gratis för dig som är medlem i Skogkattslingan, 50 kronor för icke-medlem. OBLIGATORISK anmälan för alla deltagare via länken längst ner i beskrivningen.

INNEHÅLL
Bilder | Komposition | Tips och trix | Hur du redigerar bilder direkt i din mobiltelefon
Det blir både föreläsning och fotouppdrag att lösa under tiden så att du lär dig genom att praktisera kunskaperna. Vi går även igenom vilken kvalitét bilder behöver ha och vad du ska tänka på om de ska publiceras i en tidning, exempelvis Skogisen.

Allt du behöver är en mobiltelefon att fotografera med.

KURSLEDARE: Tina Laine
Tina är hobbyfotograf och fotograferar både katter, natur och människor.

ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Medlemmar i Skogkattslingan deltar kostnadsfritt. Övriga betalar 50 kronor till Skogkattslingans plusgirokonto 78 32 01-7, alternativt Swish 1233497013. Ange ditt namn och ”Fotokurs” på betalningen, senast torsdag 4 maj.

OBLIGATORISK ANMÄLAN FÖR ALLA DELTAGARE VIA DENNA LÄNK – senast 4 maj. Zoomlänk för inloggning sänds till anmälda deltagare via e-post efter den 4 maj. Varmt välkommen!

Translate »