Hoppa till innehåll
Home » Välkommen till Skogkattslingans nya hemsida!

Välkommen till Skogkattslingans nya hemsida!

Det är fantastiskt roligt att vi nu har en modern hemsida, som fungerar i dator, mobil och på läsplatta. Här hittar du Nyheter, Aktiviteter och Annonser, samt all basfakta om skogisen – och allt om Skogkattslingans verksamhet förstås. Dessutom är Hälso- och avelsrådets delar uppdaterade med nytt material och bra länkar. Ta en titt på dessa sidor, de är en riktig guldgruva!

För dig som är medlem i Skogkattslingan – inloggning Min sida

För dig som är medlem är det nu ett helt nytt sätt att logga in och att administrera Min sida. Du skapar ditt eget lösen genom att välja Logga in till Mina sidor högst upp på sidan, användarnamn är den e-postadress som du registrerat ditt medlemskap på. Fyll i det, och välj Glömt ditt lösenord?. Då får du i retur ett mail med länk som du skapar ditt nya lösenord genom. Obs att detta mail kan fastna i din skräppost, så kolla den.

När du är inloggad hittar du en Lathund för att använda Mina sidor. Den ligger på startsidan, skogkattslingan.com, precis ovanför Populära sidor. I den finns instruktioner och information om hur du gör och vad du kan göra på sidan – som exempelvis att annonsera kattungar till salu, visa din avelshane eller annonsera vuxen katt som behöver omplaceras.

Hade du en annons på den gamla hemsidan? Då behöver du lägga ut den igen. Följ bara instruktionerna i lathunden.

Translate »